Vouchere gratuite pentru milioane de românii! 1.400 de lei intra direct pe card. Cine sunt beneficiarii


Vești bune la început de an, după ce s-a aflat că milioane de români vor primi vouchere gratuite în 2023. Astfel, 1.400 de lei vor intra direct pe card, în două tranșe. Vezi mai jos cine sunt beneficiarii.

Vouchere gratuite pentru milioane de românii!

Românii vulnerabili vor primi în 2023 un ajutor de 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie. Ajutorul vine sub forma unui „card de energie”, adică un voucher tipărit care conține un cod de bare. În acest an, românii considerați vulnerabili, precum cei cu pensii mici, copiii și adulții cu handicap, cei care provin din familii care au alocație de susținere etc., vor primi 1.400 de lei, în două tranșe, pentru a-și putea plăti facturile la energie.

În 2023, românii considerați vulnerabili, precum cei cu pensii mici, copiii și adulții cu handicap, cei care provin din familii care au alocație de susținere etc., vor primi 1.400 de lei, în două tranșe, pentru a-și putea plăti facturile la energie.

1.400 de lei intra direct pe card. Cine sunt beneficiarii

În acest an, cetățenii vulnerabili primesc un ajutor în valoare de 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie. Acesta va putea fi utilizat până în 31 decembrie 2023 și va fi acordat în două tranșe, în februarie și septembrie. Sursa:mediaflux.ro