Cautam colegi


Asculta LIVE Radio Efekt

Cerinte minime
– conexiune minima la internet de 256kbps.
– voce placuta, citire cursiva si imaginatie bogata pentru improvizatii in direct.
– varsta minima de 18 ani.
– microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca alte sunete sau interferente nedorite).
– suficient timp liber pentru activitatea respectiva.

– minim un an la alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca ori companie de organizare evenimente/spectacole private

Constitue avantaj
– bun cunoscator al urmatoarelor: Sam Broadcaster, TeamViewer, Shoutcast.
– experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca ori companie de organizare evenimente/spectacole private.

Important

– Nu uitati sa completezi cat mai multe detalii despre tine (fosturile posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune, etc.)
– Cu cat descrierea va fi mai bine intocmita, cu atat veti avea mai multe sanse ca cererea sa va fie luata in considerare.
– Dupa trimiterea mailului veti fi contactati de noi.

ATENTIE

Dupa ce veti primi un raspuns de la noi, va fi necesar sa trimiteti un demo de minim 5 minute (inregistrare audio, simulare de emisiune radio sau o inregistrare mai veche de la alt radio cu dvs moderator emisiune) pentru aprobarea finala (de asemenea ar fi mai simplu daca ati trimite acest demo odata cu cererea initiala.).

Daca consideri ca esti ideal pentru aceasta activitate, completeaza formularul de mai jos si trimite-l pe adresa de mail contact@radioefekt.ro.