Petruța Gheorghe și-a urmat fostul soț, Andrei Gheorghe, in ceruri. Avea doar 52 de ani.


Era frumoasă , deșteaptă și implicată în nenumărate acțiuni caritabile pentru copii. Nu sunt doar declarații pentru o persoană care a murit, despre care se spun doar lucruri frumoase. Petruța Dyer-Gheorghe a murit astazi si ea a fost asa.Andrei Gheorghe îi era vecin in București si, cu siguranță , două minti și suflete, așa cum le aveau ei, nu puteau sta departe unul de celălalt . S-au căsătorit in 2009, au divorțat in 2015, dar au ramas prieteni in continuare până ce moartea i-a despărțit.

Mai intai, s-a prapadit Andrei Gheorghe. Si astazi s-a dus si Petruta, din cauza unei boli nemiloase, de care suferea de multa vreme. Ea avea doar 52 de ani. 

Se spune ca pe doi oameni care se iubesc cu adevărat, nici moartea nu-I poate tine separat. Și, în cazul lor, pare să se confirme regula. 

Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului.

A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.

A fost implicată în nenumărate acțiuni caritabile, de-a lungul vieții.