DUPĂ ULTIMA DEFECȚIUNE FACEBOOK TRIMITE UTILIZATORII LA POLIȚIE PENTRU A Își SALVA CONTUL M AI ALES DACĂ AI APLICAȚII BANCARE INSTALATEINFORMEAZA ZIARUL Libertatea.


Facebook a căzut în România și alte țări europene. Probleme sunt și în SUA Zeci de mii de utilizatori ai Facebook au întâmpinat probleme în ceea ce privește încărcarea fluxului de postări de pe rețeaua de socializare. De Ana Hațeg, Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, 18:33 Potrivit Down Detector, cele mai multe probleme cu Facebook au fost înregistrate în România, Franța, Polonia, Olanda și Marea Britanie. De asemenea, rețeaua de socializare a dat erori și pe coasta de est a Statelor Unite și în zona de nord a SUA. Nu se știe ce a cauzat problema de server și nici când va fi soluționată. Vom reveni cu informații.
Citeşte întreaga ştire: Facebook a căzut în România și alte țări europene. Probleme sunt și în SUA. Nu se știe ce a cauzat problema de server și nici când va fi soluționată. FACEBOOK RECOMANDĂ UTILIZATORILOR AFECATI SĂ ANUNȚE POLIȚIA PENTRU A SALVA ȘI SECURIZA CONTUL INCLUSIV CELE BANCARE. UTILIZATORI VOR AVEA LA DISPOZIȚIE 30 ZILE PENTRU A DEPUNE PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA FURNIZORULUI DE INTERNET ȘI A FACEBOOK ÎN BAZA LEGII NR 363 PRIVIND DATELE CU CARACTER PROTEJAT DIN 28.12.2018 PENTRU A DEPUNE PLÂNGERE PENTRU COPIEREA ȘI FOLOSIREA DE DATE PROTEJATE FĂRĂ ACORDUL NOTARIAL SCRIS AL Titularului. NEPREZENTAREA LA POLIȚIE A UTILIZATORILOR FACEBOOK ÎN VEDEREA DEPUNERI PLÂNGERI PENALE ÎN BAZA LEGI DATELOR CU CARACTER PROTEJAT NR 363 DIN 28.2018 EXPUNE UTILIZATORUL LA ANUMITE RISCURI INCLUSIV FURTUL ȘI ASUMAREA FALSĂ A UNEIR IDENTITĂȚI ÎN SPAȚIUL ONLINE ÎN VEDEREA COMITERI DE I FRACȚIUNI . Vom reveni cu informații.

sunt și