CHAKRA (CENTRE DE FORȚĂ)


FIECARE CHAKRĂ ATRAGE O ANUMITĂ RAZĂ DE CULOARE FIECARE DINTR E ACESTE CULORI SPECIFICE CENTRELOR DE FORȚĂ SUNT NECESARE PENTRU MENȚINEREA ARMONIEI ÎN ÎNTREGUL SISTEM AL OMULUI.
OMUL ARE 7 CHAKRE S AU CENTRE DE FORȚĂ CARE ATRAG ENERGIA PRIMARĂ SUB FORMA LUMINI ALBE.
FIECARE CHAKRĂ ABSOARBE UN CURENT SPECIAL DE ENERGIE VITALĂ PRIN RAZA EI SPECIFICĂ DE CULOARE DIN MEDIUL FIZIC ȘI DIN NIVELELE M AI ÎNALTE DE CONȘTIINȚĂ,
ÎN ORGANISMUL PERFECT SĂNĂTOS ENERGIA CIRCULĂ ARMONIOS ȘI ESTE ABSORVITĂ PRIN CHAKRE, CIRCULAȚIA DEVENIND ANEVOIOASĂ NU M AI ÎN CAZUL UNUI BLOCAJ LA UNUL DIN CORPURI.
CORPURILE SUPERIOARE INFLUENȚEAZĂ CORPURILE INFERIOARE DAR NU ȘI VICEVERSA.
FIECARE CHAKRĂ ACȚIONEAZĂ LA O ANUMITĂ CULOARE.
PRIN CLARVIZIUNE ACESTE CHAKRE SUNT VĂZUTE CA NIȘTE ROȚI ÎN CONTINUĂ MIȘCARE, SAU PRECUM NIȘTE VÂRTEJURI CARE SE UNESC CU COLOANA VERTEBRALĂ ÎN ANUMITE PUNCTE.
ÎN FIINȚA UMANĂ ENERGIA ESTE ABSORVITĂ DE CHAKRE ȘI DISTRIBUITĂ APOI ÎN ÎNTREG ORGANISMUL DUPĂ CUM URMEAZĂ
1 CHAKRA ROȘIE ȘI PROTOCALIE GUVERNEAZĂ NIVELUL FIZIC ȘI ETERIC ÎN OM

2 CHAKRA GALBENĂ GUVERNEAZĂ PLANUL MENTAL INFERIOR FIIND LEGATĂ ȘI DE EMOȚIONAL.

3 CHAKRA VERDE (CENTRUL INIMI) ȘI GUVERNEAZĂ MENTALUL SUPERIOR PRECUM SIMPATIA, COMPATIBILITATE, COMPASIUNEA.
4CHAKRA ALBASTRĂ SAU CHAKRA GÂTULUI ESTE CENTRUL INSTINCTELOR RELIGIOASE ȘI SPIRITUALE.
PENTRU ADEVĂRATA SĂNĂTATE A MINȚII ȘI A TRUPULUI CHAKRA ALBASTRĂ , VERDE ȘI CEA ROȘIE TREBUIE SĂ FUNCȚIONEZE ÎN ARMONIE.
CHAKRA INDIGO ȘI VIOLETĂ SUNT CENTRE DE FORȚĂ TRANSCEDENTALĂ ȘI CONDUC ASPIRAȚIILE SUPERIOARE ALE SUFLETULUI, ADICĂ POT MANIFESTA CLARVIZIUNE , INTUIȚIE SPIRITUALĂ SAU PUTERE DE VINDECARE.

VINDECAREA PRIN CULOARE POATE RESTABILI ECHILIBRUL ACOLO UNDE BOALA A CAUZAT UN BLOCAJ ȘI O ÎNCETINIRE A ABSORȚIEI ENERGIEI PRIN CHAKRE S AU ÎN CIRCULAȚIA EI PRIN CORP.