ANDREI MUCENIC AL SISTEMULUI SANITAR ROMÂNESC ESTE DOVADA CĂ BUlling-ul ucide.


Suferința, drama lui ANDREI IVAN 14 ANI, moarte cerebrală în urma loviturilor unui minor de 15 ani, lovituri incompatibile cu viata duce ca Romanii din toate corturile lumi sa fie triști, sa sufere, sa se roage și o spun, ca trebuie oferită o șansă.
Rugam unul din toti neurogirurgi din Romania a il acceptă pe Andrei si al transfera la un alt spital ! Pentru a ii face toate analizele posibile si tot ce este necesar sa vada despre ce este vorba .
Domnilor neurologi ganditiva putin la toti copiii din toata tara sunt taumatizati de cazul lui Andrei . Ce putin colegii si prietenii lui Andrei sunt daramati total . Uni nu manaca , nu isi mai pot face temele ,nu le sta gandul decat la Andrei . Toti copiii sunt traumatizati de caz si nu inteleg de ce el nu isi revine dece pentru el nu se poate face nimic . Au ajuns sa planga pe strada , la scoala , acasa . Încercați tot ce este posibil . O întreagă tara se roagă si sustin ca Andrei isi va reveni ❤. HAIDE DOMILOR NEUROLOGI LUPTATI IMPREUA CU NOI . FACETI CEVA UNITIVA ,SRANGETIVA PUTERILE SI FACETI CEVA OAENI BUNI.
Lasati răutate deoparte acum important este sa fie Andrei bine si sa isi revina.
Vom lupta cu toții și ne vom ruga pentru tine.
😭😭🙏🙏🙏🙏❤️❤️🙏🙏😭😭 ….