Radio Efekt România este un proiect independent, non-profit, finantat in totalitate de conducerea radioului si cu sprijinul donatiilor din partea ascultatorilor.

Intrucat unii dintre ascultatorii postului Radio Efekt doresc sa exprime intr-o forma mai concreta aprecierea si sprijinul lor pentru activitatea acestuia, indicam aici modalitatile de a transmite donatiile destinate in exclusivitate sustinerii si extinderii programelor noastre radio.

  1. PAYPAL
  2. Transfer bancar rapid WesternUnion, MoneyGram, etc pe numele
  1. Cresterea spectaculoasa a numarului de vizitatori si ascultatori din ultima vreme a fost exploziva si avem nevoie de ajutorul dumneavoastra ca sa putem mentine un standard de calitate optim. Costurile cu hosting-ul si drepturile muzicale au crescut si ele la fel de repede si din acest motiv apelam la dumneavoastra, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita. Nu exista o suma minima pentru fiecare donatie. Dupa ce se finalizeaza o donatie, numele persoanei si suma donata vor fi trecute mai jos. (daca donatorul doreste)

VA MULTUMIM ANTICIPAT ECHIPA RADIO EFEKT ROMANIA!!!